За нас


Професионално търговско оборудване КУУЛ СТАР на пазара от 1993 г.
 
Фирма КУУЛ СТАР БГ ООД-  Варна, България е специализирана в проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на търговско оборудване  с марка COOL STAR, създадена през 1993 г. от „Лъки Полюс” ООД  и предназначена  за  различни сектори:

Супермаркети и специализирани хранителни магазини

Фирмата непрекъснато усъвършенства производството на голямо разнообразие от хладилно и неутрално професионално оборудване със собствена търговска марка COOL STAR, като хоризонтална хладилна витрина, вертикална хладилна витрина, проектиране и производство на топли витрини, открити крайстенни витрини, рибни витрини, сладоледени витрини, щанд маси, хладилни камери и др. нестандартно оборудване по поръчка на клиента.

Имиджът на лидер в производството на професионална хладилна техника, който изградихме се дължи на високото качество, отличен дизайн и надежност на нашето оборудване, в чиято хладилна система използваме части, производство на водещи западни фирми- L'unite Hermetique, Aspera, Danfoss, Danfoss, Dixell и др. Изолацията на изделията е от пенополиуретан, експандиран с автоматична инсталация CANON AFROZ и техническите им характеристики отговарят на европейските стандарти. Използват се екологично чисти хладилни агенти и материали, поради което техниката COOL STAR е силно предпочитана не само на вътрешния пазар, но и в чужбина /Румъния, Гърция, Македония и др./. Качеството на изделията се гарантира от използваните машини с ЦПУ- хидравлична щанцова машина BOSCHERT и огъвъща преса SAFAN.

Предлагат се и пълна гама от метални и дървесни стелажни системи, складови стелажи, касови места, аксесоари за стелажи, кошници, колички и др. търговско оборудване.

Интериор, проектиране и комплексно обзавеждане на обществени заведения

КУУЛ СТАР БГ ООД  произвежда барови линии и рецепции, линии за бързо хранене и блок маси с различен стил и уникален дизайн, проектирани на основата на модулна система, позволяваща голяма гъвкавост по отношение на декорация и композиция, които включват: прави и ъглови бар плотове, охлаждаеми модули за вграждане с плътни и остъклени врати, хладилни витрини, рукванди, хладилни вани и плочи, отопляеми вани тип „bain marie” и топли плочи. Предлага се и цялата гама от уреди за бар, миялни машини и ледогенератори. Наред с модулните линии, фирмата изпълнява и всякакви нестандартни  поръчки по индивидуален проект на инвеститора.
КУУЛ СТАР БГ ООД предлага цялостни интериорни решения и обзавеждане- столове, маси, сепарета, изработва и монтира облицовки на стени, колони и тавани. Освен обзавеждане и оборудване за търговската зала се доставя и монтира професионално хладилно, топлинно и неутрално кухненско оборудване от неръждаема стомана.
Ако се нуждаете от магазинно, ресторантско, кухненско обзавеждане, обзавеждане за бар или хладилни витрини и камери, моля не се колебайте да се обърнете към

КУУЛ СТАР БГ ООД - Вашият комплексен доставчик и бизнес партньор!