Дизайнерски решения за хладилни витрини


Куул Стар БГ ООД Ви представя своите дизайнерски решения за хладилни витрини, линии за хранене и обзавеждане на търговски обекти.

Фирмата е посветена на проектирането, разработването и производството на търговско оборудване. Широката гама от хладилни витрини, линии за хранене, стелажи или пълно обзавеждане на ресторанти, барове и дискотеки, може да разгледате в нашия сайта coolstar.bg
С всеки проект, ние анализираме спецификите и заедно със своите клиенти откриваме решения за новите изисквания на пазара. Това ни дава възможност да произвеждаме хладилни шкафове, бар щандове и хладилни витрини по-ефективни и енергоспестяващи. Разполагаме с квалифицирани специалисти, които гарантират качеството на нашите продукти и винаги сме готови да ви помогнем да намерите най-доброто решение.

Ако имате магазин, бензиностанция, ресторант или заведение или ако сте изпълнител, ви приканваме да влезете и да разгледате нашите каталози и да се доверите на качеството и професионализма ни. Техническите характеристики на нашите изделия отговарят на европейските стандарти.